Revitive - Cirkulationstræner model IX

Bedre blodcirkulation - mens du gør andre ting!

Revitive Cirkulationstræner er et medicinsk godkendt apparat, som er udviklet til at give dig bedre blodcirkulation, mens du sidder og gør andre ting. Den bruges af tusindvis af skandinaver hver dag. Læs videre og find ud af, hvordan Revitive Cirkulationstræner kan hjælpe dig.

  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Modvirker smerter og hævelser
  • Hjælper mod kolde og urolige ben
  • Træner læggene - mens du gør andre ting!

Dårlig blodcirkulation er mere normalt end du tror. Det gør ondt og giver hævede, kolde og urolige ben. Heldigvis findes der en løsning. Revitive Isorocker er en brugervenlig cirkulationstræner, som er udviklet til at give dig bedre blodcirkulation, mens du sidder i sofaen.

Professionel teknologi tilpasset hjemmebrug

Revitive Isorocker cirkulationstræner sender svage, elektriske impulser ind i lægmusklerne. Muskulaturen strammes op og slapper af, og blodet pumpes ned i fødderne, så blodcirkulationen forbedres. Du kan bruge cirkulationstræneren, mens du sidder i sofaen, læser avis eller slapper af foran TV’et. Placer fødderne på anvist plads og lad cirkulationstræneren gøre arbejdet. Du vil kunne se på dine lægge, at musklerne arbejder, og du vil garanteret mærke effekten. Teknologien har været brugt i behandlinger i 50 år og bruges i dag af fysioterapeuter og af behandlingsinstitutioner. Undgå kostbare behandlinger og skaf dig en cirkulationstræner til hjemmebrug.

Kan bruges af de fleste

Cirkulationstræneren er utrolig enkel i brug, og det tager kort tid at lære, hvordan den fungerer. Forhåndsinstallation er ikke nødvendig, og enheden kan bruges, mens du laver andre ting. Efter ca 30 minutters brug vil dine lægge have været igennem en god omgang træning. Behandlingen kan på mange måder sammenlignes med træningen du får ved at gå i trapper. Den bruges i dag af alt fra topidrætsudøvere til mennesker, som er plaget af hævede ben, åreknuder og kolde fødder. Uanset hvilken fysisk form du er i, vil du sandsynligvis mærke en forbedring efter kort tids brug.

Cirkulationstræneren skal ikke bruges af mennesker med installeret pacemaker, mennesker med blodprop i benene eller gravide i første trimester. Metalskruer i hofte eller lignende er derimod ikke et problem. Er du usikker på om produktet er godt for dig, kan det være smart at rådføre dig med din læge eller fysioterapeut.

  •  1.995,00 Dkr
Lagerstatus: Ikke på lager
Vælg antal:
  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven